27 Haziran 2015

AB Bilgi Merkezlerinin bulunduğu Türkiye’nin yirmi farklı ilinden gelen 126 üniversite öğrencisi, AB Türkiye Delegasyonu temsilcileri, basın ve akademik camia temsilcileri ile birlikte 27-30 Mayıs tarihlerinde Nevşehir’de düzenlenecek olan 8. Avrupa Birliği Gençlik Forumuna katılacaklar.

Öğrenciler Temel Haklar, AB’de Yerel ve Ulusal Kimlik ile Kişisel Kimlik gibi konularda uzmanlardan eğitim alarak atölye çalışmalarına katılacaklar.

Moderatörlüğünü Kaan Yakuphan’ın yapacağı forumda sanatçılar, dini ve etnik grup temsilcileri ve öğrenciler, “Haklarım ve Kimliğim” konulu tartışmalara katılacak ve elektronik oylama sistemi ile gerçekleştirilecek anket sonuçlarını değerlendirecekler.

Kocaeli Sanayi Odası da bir AB Bilgi Merkezi olup, Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi’nde öğrenim gören 6 üniversite öğrencisi ile foruma katılım sağlayacaktır.

Başvuru için, ekte yer alan başvuru formunun doldurularak, en geç 15 Mayıs 2015 Cuma günü saat 17:00’a kadar,yasemin@kosano.org.tr adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir.

Not-1) Ulaşım, konaklama ve yemek masrafları tarafımızca karşılanacaktır.

Not-2) Daha önce AB Gençlik Forumu’na katılmış olan öğrencilerin başvuruları kabul edilememektedir.

Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız.