1707 Siparişe Dayalı ArGe ve 1711 Yapay Zeka Ekosistem Çağrı Dijital Dönüşüm Bilgilendirme ve Eşleştirme Etkinliği

18 Nisan 2022

Sayın üyemiz,

YASAD, TÜBİTAK ve ARGEMİP iş birliğinde sanayi firmaları ile YASAD bünyesindeki teknoloji tedarikçisi firmaların Tübitak 1707 Siparişe Dayalı ArGe ve 1711 Yapay Zeka Ekosistem Çağrılarına birlikte proje yazabilmelerini teminen eşleşmelerini sağlamak amacıyla  19 Nisan 2022 tarihinde, saat 11.00-13.30 aralığında Dijital Dönüşüm Etkinliği düzenlenecektir.

Online olarak düzenlenecek etkinlik kapsamında Solvera talep toplama platformu üzerinden sanayi kuruluşlarımızın ve teknoloji tedarikçilerimizin taleplerini ve tekliflerini girip proje detaylarını görüşmek üzere birbirleri ile eşleşebileceklerdir. B2B görüşmeler, platform üzerinden katılımcı firmalar tarafından set edilebilecektir.

B2B görüşmeler kapsamında TALEP çağrısı girilecek portalın linki : https://b2b.yasad.org.tr/Talep girişi için aşağıdaki adımların takip edilmesi gerekmektedir:

  • https://b2b.yasad.org.tr/ giriş ekranından “Kullanıcı Oluştur” kısmından yeni profil oluşturmak,
  • Kayıt olunan e-posta adresine gelen kullanıcı aktivasyon bağlantısına tıklamak,
  • https://b2b.yasad.org.tr/  giriş ekranından kayıt esnasında belirlenen e-posta ve şifre ile giriş yapmak,
  • Ana sayfada Teklif Çağrısı bölümünden Başvuru Yap butonuna tıklamak,
  • Açılan ekranın sağ kısmındaki TALEP kategorisine tıklayarak gelen soruları yanıtlamak,
  • Sorular yanıtlandıktan sonra Kaydet butonu ile kayıt yapmak ve sonrasında Önizleme ile yanıtları gözden geçirdikten sonra Kaydet ve Gönder butonu ile talebi göndermek.

Etkinlik izleyici kaydı için etkinlik@yasad.org.tr adresine isim, unvan, firma adı, telefon ve e-mail adresi iletilmesinin yeterli olduğu, etkinlik katılım linkinin etkinlik kaydı yaptıran izleyicilere etkinlikten 1 gün önce iletileceği bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.