2016 Yılı Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri Başvurusu Başladı

28 Mart 2016

Sayın Üyemiz,

Kocaeli Sanayi Odası olarak, 1995 yılından bu yana çevre bilincinin gelişmesine, çevrenin korunmasına ve iyileştirilmesine katkıda bulunan sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi amacıyla “Kocaeli Sanayi Odası Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri” organizasyonu düzenlenmektedir. Türkiye’nin ilk Çevre Ödülleri organizasyonu olan Şahabettin Bilgisu Çevre Ödül Töreni organizasyonunun bu yıl 22.si gerçekleştirilecektir.

Büyük ölçekli firma ve KOBİ kategorisinde Çevre Ödüllerinin yanı sıra alınan başvuruların yeterli olduğu “otomotiv ve yan sanayi, kimya, gıda, metal, makine, enerji ve atık geri kazanım-bertaraf” gibi ana sektörler başlığı altında da ödüller dağıtılmaktadır.

Düzenlenecek bir törenle sahiplerini bulacak olan “Çevre Ödülü” ve “Sektör Ödülleri” için başvuru en geç 02 Mayıs 2016 tarihine kadar Kocaeli Sanayi Odası’na yapılabilecektir.Çevre Ödülü ve Sektör Ödülü almaya hak kazanan firmalara atık bertarafı konusunda bir yıl boyunca İZAYDAŞ tarafından özel indirimler yapılacaktır.Ayrıca; başvuran ve ilk elemeyi geçerek saha ziyaretine kalmaya hak kazanan firmalara da özel indirimler uygulanacaktır.

Ödül yönetmeliğine ve başvuru formlarına https://kosano.org.tr/cevre-odulleri/adresinden ulaşabilirsiniz. Çevre Ödülleri organizasyonuna katılım şartları ve organizasyon ile ilgili bilgiler yönetmelikte ayrıntılı olarak yer almaktadır.

2016 yılı Kocaeli Sanayi Odası Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri başvuru ücreti KOBİ’ler için 500.-TL, Büyük İşletmeler için ise 2.500.-TL’ dir. Çevreye olan duyarlılığınızın bir göstergesi olduğunu düşündüğümüz etkinliğimize katılımınızı bekleriz.

İlgili Kişi: Aynur HACIFETTAHOĞLU / Çevre Yüksek Mühendisi
Tel: 0 262 315 80 56
Mail: aynur@kosano.org.tr