LÖSEV Ramazan Bağışları hk.

28 Mart 2022

Sayın Üyemiz,

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Türkiye genelinde sayıları 57 bini aşkın lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklarımız ile ailelerine tamamen ücretsiz tedavi, eğitim ve konaklama hizmetleri veren bir sivil toplum kuruluşudur.

LÖSEV 24 yıldır olduğu gibi COVİD-19 tehdidi karşısında en savunmasız olan lösemi ve kanser hastalarının yanında olmaya devam etti. Kayıtlı hastalarına temel gıda ve kırmızı et kolilerinin yanı sıra hijyen desteği de veren LÖSEV, yüzde 90’ı asgari geçim seviyesinin altında, temel ihtiyaç malzemelerine dahi ulaşamayan 57 bini aşkın lösemi ve kanser hastasına destek olmak için var gücü ile çalışmaya devam ediyor.

Beslenme ve hijyen koşullarının çok önemli olduğu tedavi sürecinde LÖSEV olarak her türlü destekle ailelerimizin yanında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ‘’Ramazan Bağışlarınızla Önce Çocuklar İyileşsin’’ diyerek çıktığımız yolda, kampanyamıza desteklerinizle siz değerli paydaşlarımızı da bu mutluluğa ortak olmaya davet ediyoruz.

Lösemili çocuklarımıza ve ailelerine bu zorlu yaşam mücadelelerinde destek olmak için Ramazan boyunca devam edecek bağış kampanyasının detayları için tıklayınız.

Bülten için tıklayınız.