MSV Uluslararası Mühendislik Fuarı Ziyareti & Contact – Contract İkili İş Görüşmeleri Brno/Çekya Hk.

14 Ağustos 2023

Sayın Üyemiz,

Kocaeli Sanayi Odası ve Doğu Marmara ABİGEM işbirliğinde, 9 – 12 Ekim 2023 tarihinde Çekya’nın Brno kentinde düzenlenen MSV Uluslararası Mühendislik Fuarı’na heyet ziyareti organize edilecek ve firmalar arası ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Orta Avrupa’nın önde gelen uluslararası endüstri ve mühendislik fuarı olan MSV, madencilik, metalurji, seramik, cam mühendisliği, endüstriyel makineler, makine mühendisliği için malzemeler ve bileşenler, hidrolik, pnömatik, soğutma teknolojisi, iklimlendirme, plastik, kauçuk, kompozit, metal işleme ve şekillendirme makine ve aletleri, döküm, kaynak, yüzey teknolojisi, elektronik, otomasyon ve ölçüm teknolojisi, mühendislik için kimyasallar, güç mühendisliği, ağır akım elektrik mühendisliği, araştırma, geliştirme, teknoloji transferi, finansal ve diğer hizmetler alanlarını kapsamaktadır.

MSV Fuarı’nın odak noktası inovasyon sürecinin temel trendlerinden biri olan üretimde dijitalleşme, Endüstri 4.0 ve dijital fabrika’dır. Öne çıkan diğer konular arasında döngüsel ekonomi, malzeme ve kaynakların yönetimi yer almaktadır. Geçtiğimiz yıl fuara 41 ülkeden 1256 firma katılım göstermiş ve 50.000’den fazla kişi fuarı ziyaret etmiştir.

Fuarla eşzamanlı olarak, Brno Bölgesel Ticaret Odası organizasyonunda Contact – Contract İkili İş Görüşmeleri Etkinliği organize edilecek, katılımcı firmalarımız Çekya ve çeşitli ülkelerden etkinliğe katılacak yabancı firma temsilcileri ile ikili görüşmede bulunabilecektir. Etkinliğe katılacak firma profillerine https://cc-msv-2023.b2match.io/ linkinde “Participants” kısmından ulaşabilirsiniz.

Etkinliğin tahmini maliyeti 1350 EURO olup, bu fiyata uçak bileti, otel konaklama, transfer, çeviri ve danışmanlık ücretleri dahildir. Fiyatlar fuar dönemi olması sebebiyle değişiklik gösterebilir. Heyet ziyaretine katılacak firma sayısı yeterli çoğunluğa ulaştığı ve gerekli şartlar sağlandığı takdirde katılımcı firmalarımızın KOSGEB’in Yurt Dışı İş Gezisi Desteğinden yararlanabilmesi için başvuruda bulunulabilecektir.

İlgili fuar organizasyonuna katılmak isteyen firmaların 21 Ağustos 2023 Pazartesi tarihine kadar bilgi vermeleri gerekmektedir.

Saygılarımla,

Memet B. TURABİ

Genel Sekreter

 

Bilgi ve katılım için:

Hümeyra Pir / humeyra@kosano.org.tr

Yelda Kanpara / ykanpara@abigemdm.com.tr

Tel: 0262 315 80 57