Türkiye – Çekya İş Forumu

2 Ocak 2017

Sayın Üyemiz,
Çekya Tarım Bakanı Sn. Marian Jurecka ve beraberindeki işadamları heyetinin Türkiye ziyaretleri vesilesiyle, T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından DEİK / Türkiye-Çekya İş Konseyi ve Çek Ticaret Odası koordinasyonunda, “Türkiye – Çekya İş Forumu”  31 Ocak 2017 Salı günü saat 09:00 – 15:00 arasında Ankara Sheraton Hotel’de  gerçekleştirilecektir.
İşadamları heyetinin listesi ekte yer almakta olup, her iki ülke Bakanlarının onurlandıracağı foruma Türkiye’deki projelere mali destek sağlayan Çek Eximbank ve Çek Ticaret Odası’nın yanı sıra gıda, tarım, hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren Çek firmaların katılımı öngörülmektedir.
Türkiye ve Çekya arasındaki ticaret hacminin artırılması amacıyla, anılan sektörlerde düzenlenen İş Forumu çerçevesinde arzu eden firma temsilcilerimiz için Çek firmalar ile ikili görüşme imkanı sağlanacaktır.
Bu kapsamda, ekte taslak programı bulunan Türkiye-Çekya İş Forumu’na katılmayı arzu eden üyelerinizin http://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/315/7892 bağlantısında yer alan katılım formunu 27 Ocak 2017 Cuma  gününe kadar eksiksiz doldurmaları rica olunur.
EK-Program 
Ek2: Katılımcı Listesi / List-of-Czech-participants

Detaylı bilgi için irtibat kişisi: 
Aycan Damalı,DEİK
0212 339 50 74
adamali@deik.org.tr