1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları

18 Temmuz 2023

Sayın Üyemiz,

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü’nden Odamıza gelen yazıda;  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz tarafından, 1-2 Eylül 2023 tarihlerinde Şanlıurfa ilimizde “1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları” gerçekleştirilecektir.

Şanlıurfa Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek olan 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları için katılımcılara 16 metrekare standart boş stant ücretsiz olarak tahsis edilecektir.(Stant içerisinde tanıtım için desk, masa ve sandalye verilecektir). Stant giydirmeleri katılımcı tarafından yapılacaktır. Bununla birlikte kendi stant tasarımlarıyla birlikte özel bir stant ile katılmak isteyen katılımcılara, öncesinde talep edilen alan metrekare ve stant çizimi tarafımıza iletilmesi halinde kurulacak stant için sadece alan tahsisi yapılacaktır.

“1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları”‘na katılmak isteyen katılımcılar yol ve konaklama giderlerini kendileri karşılayacaktır. Katılımcı kurumların talepleri doğrultusunda etkinlik yapmak isteyenler olursa etkinlik alanında bu etkinlik ve gösterilerini gerçekleştirebileceklerdir. Bunun için katılımcıların etkinlik programının tarafımıza bildirmeleri gerekmektedir. Talepler doğrultusunda etkinlik alanının kullanıma yönelik takvim oluşturulacaktır. 1.Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları’na katılmak isteyen katılımcıların 28 Temmuz tarihine kadar tarafımıza dönüş yapmaları hususunda gereğini rica ederiz.