KSO Meclisine Türk Eximbank Genel Müdürü Ali Güney konuk oldu

22 Mayıs 2024

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, KSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul’un yönetiminde gerçekleşen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Meclis Üyeleri hazır bulundu.

Meclis Toplantısının konuğu, Türk Eximbank Genel Müdürü Sayın Ali Güney oldu. Meclis Başkanı Tuğrul’un toplantıyı açmasının ardından KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu söz alarak ekonomik değerlendirmelerde bulundu, aylık faaliyetlerini paylaştı.

Ayhan Zeytinoğlu’nun konuşması için Tıklayınız

Türk Eximbank Genel Müdürü Ali Güney ise Eximbank’ın faaliyetleri ve önümüzdeki dönem hedeflerini aktardı, bu seneki hedef kredi desteğinin 50 milyar dolar olduğunu aktardı. Meclis toplantısı soru cevap kısmı ile sona ererken toplantının ardından Kocaeli Sanayi Odası binasında hizmet verecek olan EXIMBANK Kocaeli İrtibat Ofisi’nin açılış kurdelesi hep birlikte kesildi.  Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ofisin hayırlı olmasını dilerken, Güney de konuşmasında, “Kocaeli Sanayi Odamıza böyle bir alanı bize tahsis ettiği için teşekkür ederim. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.